ВАШИОТ УСПЕХ Е И НАШ УСПЕХ

Симнете го барањето за вештачење и дозволете Националната Групација за Судски Вештачења да биде дел од вашиот успех

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА СУДСКИ ВЕШТАЧЕЊА

Друштвото за вештачење , Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки. Комплексонста на животот и се посложените правни односи, не донесе на идеја да ги обединиме вештаците со долгогодишно искуство и знаење, во што и успеавме

НГСВ БЛОГ

НГСВ со свое присуство на интернационален конгрес на Судски Вештаци

Национална Групација за Судски Вештачења беше присутна на интернационалниот конгрес на судски вештаци  во организација на Здружението на Судски Вештаци на Црна Гора. Присуство на овој конгрес земаа здруженија и комори на судски вештаци од повеќе замји од регионот и тоа Македонија, Црна Гора, С...

НГСВ со своја статија во Академик

 „Со нови решенија до повисоки стандарди во вештачењето“ – Благица Ристовска и Збратимир    Пршкарски, Национална групација за судски вештачења  Потврда за успехот на НГСВ во идејата да направиме друштво за вештачења кое се стреми да  изгради имиџ на една ...

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.