Контактирајте не

Како важен сегмент на правниот систем на Република Македонија, Национална групација за судски вештачења нуди услуги од сите области вештачења и супервештачења, како и проценки, и тоа: материјално, економско и финансиско работење, сообраќај, машинство, медицина (од сите области), градежништво и архитектура, електротехника, информатички технологии, земјоделство и шумарство, графологија и други услуги .
Дозволете Националната Групација за Судски Вештачења да биде дел од вашиот успех, затоа што ВАШИОТ УСПЕХ Е И НАШ УСПЕХ

 

Национална Групација за Судски Вештачења

 

  

   ул. Дебарца бр.4-1/1 1000, Скoпjе, Македонија
  +(389) 2 322 55 99
 +(389) 2 322 55 99
  www.vestak.mk | www.ngsv.mk
 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Контактирајте не

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.