Недела, 05 Април 2015 15:00

Новитети од НГСВ

ngsv novitetiСо почеток на месец Април 2015 година, Националната групација за Судски Вештачења започнува со промовирање на низата новитети.

Еден од новитетите е пуштање во употреба на новото софтверско решение,се со цел да се подобри и олесни начинот на работа и изработка на вештчењата како и подобрување на комуникацијата со веќе постојните и новите клиенти, каде посебен фокус е ставен на грижата на корисници.

Со новото софтверско решение, клинетие во секое време ќе бидат во тек со процесот односно текот на нивниот предмет. Клиентите ќе бидат известени по електронски пат за статусот на нивниот предмет како и кога да го подигнат истиот.

Прочитано 8012 пати

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.