Четврток, 16 Јули 2015 10:37

НГСВ со нова веб страна

web stranaСо почеток во април 2015 година, НГСВ официјално ја промовираше својата софистицирана и модерна Веб страна која претставува спој на модерното и корисното.

Целта на групацијата преку ваквиот вид на промоција е полесно доближување и запознавање на обичниот граѓанин со ваквиот тип на работа, како и олеснета комуникација на НГСВ со своите веќе постоечки клиенти.

Новото софтверско решение овозможува брз и едноставен начин на следење на предметите – од поднесување на барање, преку доделување на стручно вешто лице па се до нивното финално изготвување, се со цел клиентот да биде во секој момент вклучен  во  процесот на изготвување на својот предмет.

Довербата и успехот на досегашните клиенти, зборува за сериозноста и стручноста на нашиот тим.

Прочитано 8016 пати

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.