Сабота, 25 Мај 2013 00:00

НГСВ со нова локација

ngsv so nova lokacijaСо задоволство ве информираме дека тимот на НГСВ континуирано се зголемува, а со тоа се јави и потреба да се позиционираме на нова локација во центарот на градот со поголеми простории. Со самото тоа, НГСВ уште еднаш ја потврдува својата доверба кај клиентите. и продолжува со својот стабилен и континуиран развој.

Заклучно 01.05.2015 година, услугите на НГСВ ќе можете да ги корситите на новата локација на ул. Дебарца бр. 4-1/1 Скопје-Центар (веднаш зад Здружение на Возачи) секој работен ден од Понеделник до Петок од 08:30 до 16:30 часот

ДОЗВОЛЕТЕ ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД ВАШИОТ УСПЕХ

Прочитано 8448 пати

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.